Yhteystiedot

Valtiatar Jade

+358 44 2076 258

jadellesi@hotmail.com

Kerron tässä vähän yleisesti palveluistani joita ovat mm. Erilaiset S/M-sessiot, fetissit, eriteleikit sekä tyttöily. Teen myös taatusti kuumia privaatteja joihin voit päästä myös osallistumaan. Lue alta vähän tarkempaa kuvausta palveluistani.


Sessioita on yhtä monta erilaista kuin on ihmisiäkin. Jokainen sessio ja käynti on aina ainutlaatuinen. Ennen session alkua käymme vähän läpi minkälaista käsittelyä haluat. Sinä annat puitteet joiden sisällä toteutan session omien mieltymyksieni mukaan. 


Sinulla on aina käytössäsi turvasana tai ele, joten sinun ei tarvitse pelätä että sessiossa tehtäisiin jotain mitä et ehdottomasti halua. Jos Valtiattaren käsittely tuntuu orjasta liian kovalta, voit anoa armoa ja helpotusta tukalaan oloosi. Tyytyväisen Valtiattaren palkinto on kyllä kaiken kivun ja nöyryytyksen arvoista.

 

Sessiohin voi yhdistää myös eritteitä. Saat kultaisen suihkun suoraan suuhusi tarjoiltuna. Shampanjaa riittä hyvin tankattuna vajaa litra, joten sinulle ei varmasti jää jano. Kaviaaria ja roomalaista suihkua tarjoilen myös. Jos et suostu suosiolla syömään tarjoilujani, voit olla varma että minulta löytyy siihen keinot!

 

Erityinen mielenkiinnon kohteeni ovat ulkona tapahtuvat sessiot. Pystyn järjestämään ulkona tapahtuvaa kuritusta luonnon keskellä kenenkään nakemättä tai julkisesti kaupunkioloissa. Nämä ovat erikseen sovittavia erikoissessiota jotka myös neuvotellaan aina tapauskohtaisesti.


Yksi monista puolistani nauttii taas hellemmistä ja kiusoittelevimmista hetkistä esimerkiksi privaatissa. Olen exhibitionisti, pidän siitä kun saan osakseni ihailevia katseita ja jumalointia. Voin kiusoitella ja hyväillä sinua pitkään ja hartaasti niin että tunnet olevasi jo järjen rajamailla. Minulla on kauniit jalat, aina lakatut varpaankynnet. Käytössäni on kymmeniä erilaisia kenkiä ja saappaita joita voit palvoa. Jos olet taitava jalkojen palvoja, saat tämän kissanaaraan jopa kehräämään.

 

Olen myös ammattitaitoinen maskeeraaja. Voin tehdä sinusta suttuisen luntun, upean Ladyn tai kiimaisen Viettelijättären. Halutessasi voimme mennä kaupungille ostoksille, iltaa viettämään tai tehdä pienimuotoisia päiväretkiä. Studiolla pukeutumiseen ja maskeeraukseen voi yhdistää session. Silloin saat osaksesi sen mikä tuollaisille tuhmille nartuille kuuluukin...


Muistathan kuitenkin etten tarjoile seksipalveluita! Ei siis anaali- oraali eikä vaginaali yhdyntää!