Yhteystiedot

Valtiatar Jade

+358 44 2076 258

jadellesi@hotmail.com

Kuka on Valtiatar Jade?

Olen itseni tunteva ja hyväksyvä aikuinen nainen. Dominana olen toiminut pitkään. Tämä on minulle hyvin rakas harrastus, josta on tullut myös työni. Ulkomuotoni on kurvikas ja muodokas, kapea vyötäröni korostaa ihanan muhkeaa takamustani. Rinnat ovat kokoa DD. Olen täysin suomalainen uhkea luomunaaras joka tietää mitä tahtoo. Hiusteni väri vaihtelee, mutta viihdyn parhaiten syntisen mustana. Silmäni katsovat sinua Jaden vihreinä, hämäävän lempeinä ja mystisinä. Saatat huomata että näiden silmien takaa löytyy yllättävän paljon sadistisuutta ja julmuutta niin halutessani.


Kiinnostukseni BDSM:n on täysin aitoa ja intohimoista. Olen tunneihminen, sessioissa tärkeää on oikea tunnelma. Pidän tärkeänä että session aikana tunnet olosi turvalliseksi ja luottavaiseksi. Sessioissa pääset tutustumaan sadistiseen puoleeni. Huomaat kyllä kuinka paljon nautin ja saan tyydytystä kun orja uikuttaa avuttomana kiduttaessani esimerkiksi nännejä tai sidottuja palleja. Käytän monipuolisia tapoja kouluttaa orjaa. Piiskallakin saan sinut nöyräksi, mutta laajan mielikuvitukseni syövereistä löytyy nöyryyttäviä tapoja joita et ole tiennyt olemassakaan... 
 

Tarjontani on monipuolista ja laajaa, kaikkea ei voi enkä halua tänne kirjoittaa. Jos mielessäsi on jotain mitä en ole tässä maininnut, ota rohkeasti yhteyttä. Ei tarvitse pelätä että asiasi olisi liian erikoinen tai outo, voin vakuuttaa että vastaani on tullut varmasti paljon hurjempaakin kuin mitä olet kuvitellut!


Tavoitat minut  mailitse, työpäivinä puhelimitse. Muista asiallinen puhelinkäytös, öykkärit ja runkkarit tipautan hyvin helposti ja nopeasti pois linjalta. Jos haluat vastauksia sähköpostitse, kirjoita asiallisesti kunnollisilla lauseilla ja kysymyksillä. Pelkkiin hinta ym kyselyihin en vastaile sähköpostitse.

 

Oletpa kuka tahansa, voit luottaa siihen että yhteydenottosi ja käyntisi on täysin luottamuksellinen ja kahdenvälinen. Pidän hyvin tarkasti kiinni yksityisyydestä, siinä on myös yksi syy miksi käsittelyyni ei pääse kuin ajanvarauksella. Myöskään osoitetta et löydä mistään. Pidäthän myös sinä osaltasi kiinni yksityisyydestä tapaamistemme suhteen.

 

Odotan yhteydenottoasi!

Valtiatar Jade

puh. 044 207 6258
e-mail: jadellesi (a) hotmail.com