Yhteystiedot

Valtiatar Jade

+358 44 2076 258

jadellesi@hotmail.com

Ajankohtaista

Piiskauksellista ja aistillista vuotta 2019!

Työskentelen nykyään harvakseltaan pääsääntöisesti Oulussa ja Tampereella. Matkassani kulkee laaja välineistö niin isoja kuin pieniäkin joiden avulla onnistuu kaikenlaiset sessiot hyvin. Käytössä on aina suihku, pesuaineet ja puhtaat pyyhkeet.

En pysty päivystämään puhelinta päivittäin, sähköposteihin pääsen vastailemaan jaksottaisesti. Näiden aikojen ulkopuolella satunnaisia pistokeikkoja ohikulku ja pikavisiiteillä. Kysele rohkeasti josko vaikka pikavisiitti osuisi juuri sinun aikataulun kanssa yksiin.  

HOX HOX Pääkaupunkiseutu!!!

Helsinki 15.-18.4.2019

Vihdoin saavat lukuisat kyselyt palkintonsa ja lähden kurittamaan pääkaupunkiseudun orjia. Olen paikalla 4 päivää ma-to. Nyt kannattaa tulla käymään ja varaa aikasi ajoissa. Käytössäni on pienempää ja isompaa välineistöä, suihku, pesuaineet, pyyhkeet. Myös sauna käytössä.

Etukäteisvaraukset sähköpostitse asiallisin viestein tai puhelimitse kun päivystän luuria. Huom, varaus vahvistetaan aina kuitenkin puhelimitse. 

Nähdään pian!

HUOM!

Minua saa kiinni vain omasta puhelinnumerostani 044 2076 258 ja sähköpostilla!

Varaa aika sähköpostitse tai puhelimella. En aina pysty päivystämään puhelinta joka hetki, joten jos et tavoita puhelimitse, laita rohkeasti sähköpostia. Vastaukset saattavat kestää, mutta hyvää kannattaa odottaa...

Päivitetty 22.3.2019

Fetish Domina Diva Mirandaa voi orjat kunnioittaa Tampereen ja Helsingin seudulla

Turun Tulinen Domina Mistress Mariella