Yhteystiedot

Valtiatar Jade

+358 44 2076 258

jadellesi@hotmail.com

Ajankohtaista


Työskentelen nykyään harvakseltaan pääsääntöisesti Oulussa ja Tampereella ja pääkaupunkiseudulla. Matkassani kulkee laaja välineistö niin isoja kuin pieniäkin joiden avulla onnistuu kaikenlaiset sessiot hyvin. Käytössä on aina suihku, pesuaineet ja puhtaat pyyhkeet.

En pysty päivystämään puhelinta päivittäin, sähköposteihin pääsen vastailemaan jaksottaisesti. Näiden aikojen ulkopuolella satunnaisia pistokeikkoja ohikulku ja pikavisiiteillä. Kysele rohkeasti josko vaikka pikavisiitti osuisi juuri sinun aikataulun kanssa yksiin.  

TAMPERE

HUOM! Vain yksi päivä, ma 15.7.2019!

Varaa aikasi sähköpostitse, voit yrittää myös soittaa mutta en ole varma pystynkö päivystämään puhelinta ennen maanantaita. Nähdään!

HOX HOX Pääkaupunkiseutu!!!

2.-5.7.2019 ti-pe

Pääkaupunkiseudulla kurittamassa kovin tai hellemmin orjia 4 päivää kesäkuun alussa. Tule käymään ja varaa aikasi ajoissa. Käytössäni on pienempää ja isompaa välineistöä, suihku, pesuaineet, pyyhkeet. Helppo ja huomaamaton sisäänkäynti ja täysin luottamuksella kuten aina.

Etukäteisvaraukset sähköpostitse asiallisin viestein tai puhelimitse kun päivystän luuria. Huom, varaus vahvistetaan aina kuitenkin puhelimitse. Ei tekstarikyselyitä! 

Nähdään pian!

HUOM!

Minua saa kiinni vain omasta puhelinnumerostani 044 2076 258 ja sähköpostilla!

Varaa aika sähköpostitse tai puhelimella. En aina pysty päivystämään puhelinta joka hetki, joten jos et tavoita puhelimitse, laita rohkeasti sähköpostia. Vastaukset saattavat kestää, mutta hyvää kannattaa odottaa...

Päivitetty 5.7.2019

Fetish Domina Diva Mirandaa voi orjat kunnioittaa Tampereen ja Helsingin seudulla

Turun Tulinen Domina Mistress Mariella